Почистване за домаНие предлагаме различни варианти и решения за да направите домът си по-чист и по уютен.
Занимаваме се почистване на жилища, безпрахово тупане в до 40см дълбочина и пране на матраци, холови гарнитури, тапицерии, килими, мокети и автомобили, които се изсушават до 80-90 процента. Цялостно почистване и дезинфекция на кухни, бани, тоалетни. Дълбоко почистване на фуги в бани, подови настилки с теракот и труднодостъпни места.

Работим с професионални машини Rainbow и Kärcher, които притежават сертификати от световни организации за опазване на здравето.аботим с професионални машини Rainbow

Въпроси и отговори

1
Защо е необходимо домът ни да бъде почистван с Rainbow и какви са предимствата на системата?
Защо е необходимо домът ни да бъде почистван с Rainbow и какви са предимствата на системата?

Rainbow e единствената почистваща система в света, която премахва прахта и мръсотията отвсякъде – включително таваните, стените и най труднодостъпните места, като не я разпръсква. Обикновените прахосмукачки и машини на базата различни видове филтри не вършат същата работа, защото връщат прахта обратно във въздуха малко след като са я уловили и тя пада отново на същото място.

2
Защо е необходимо мебелите ни да бъдат изтупани преди да се изперат?
Защо е необходимо мебелите ни да бъдат изтупани преди да се изперат?

Електрическата тупалка работи на базата на много силни вибрации като изкарва набитата прах в дълбочина до 40 см. Когато перем, ние почистваме само горният слой на тапицерията, което създава илюзията за чистота. Няма смисъл от това пране, ако преди това не бъде изкарана прахта в дълбочина. Тупалката на Rainbow е единствената в света, която изкарва и акарите (бактерий невидими за човешкото око). Те се създават от кожата ни и от домашните любимци. (акари- инфо от уикипедия).