Профилактика на климатик


Сезонна профилактика, почистване и пълна антибактериална дезинфекция на вътрешно тяло на климатик
Климатикът Ви работи постоянно вече няколко месеца и май му е време за профилактика? Доверете ни се, ние ще се погрижим за него по най-добрият начин!


Климатиците могат да бъдат отлична основа за развитие на мухъл. Прахът се наслагва на охладителните ребра, след което се превръща във влага, тъй като климатичните системи кондензират водата от въздуха. Прах в комбинация с влага е добра предпоставка за образуване на мухъл. Мухълът не се появява до такава степен, когато климатикът работи или е студено, но между работни цикли, както и по време на дълги период, когато климатикът не е необходим, появата на мухъл е в разгара си. Редовното почистване на вашия климатик подобрява здравето ви, като премахва плесента и праха и подпомага ефективността на климатика. Нашите специалисти използват нов иновативен метод за почистване на климатик, а именно третиране със професионален препарат и продухване със силна струя пара. Методът с пара спомага климатикът да бъде прочистен и дезинфекциран отвсякъде без да се налага разглобяване, без излишна хамалогия и странични замърсявания по вашето жилище. След почистването климатикът се обезмерисява, работи с целия си потенциал, намалява се разхода за ток, тъй като замърсяванията във времето го запушват.


Услугата ни е особено подходяща за:

 • - По-стари климатици , при които с времето пластмасата става по-чуплива и при разглобяване е възможно непредвидено да бъде счупена някоя част, а резервни части не за всички има.
 • - Нови климатици в гаранция. При това почистване гаранцията не пада, тъй като климатикът не се разглобява.

За най-добри резултати препоръчваме процедурата да се прави на всеки 6 месеца.

Услугата включва:

 1. почистване на филтъра
 2. почистване на топлообменника на вътрешното тяло на климатика от плесен, мухъл, мазнини, никотин и други
 3. почистване на въздуховоди и клапи
 4. почистване на турбината на вътрешното тяло
 5. почистване на кондензната вана
 6. антибактериална обработка на дренажната система (ако има достъп до нея)
 7. третиране на топлообменниците и въздушните филтри на вътрешното тяло с препарат срещу разпространение на заразни и болестотворни микроорганизми и бактерии
 8. замерване на термодинамични параметри на вътрешно тяло
 9. почистване на панела

Цена – 49лв.