Добре дошли в

Royal Clean

Decoration
Работим с професионални машини Rainbow и Kärcher, които притежават сертификати от световни организации за опазване на здравето.

Услуги

Ние предлагаме професионално цялостно почистване на
Домове
Автомобили
Бани
Матраци
Мокети

За нас

Royal Clean e фирма за професионално почистване, която се занимава с цялостно почистване на жилища, безпрахово тупане в до 40см дълбочина и пране на матраци, холови гарнитури, тапицерии, килими, мокети и автомобили, които се изсушават до 80-90 процента. Цялостно почистване и дезинфекция на кухни, бани, тоалетни. Дълбоко почистване на фуги в бани, подови настилки с теракот и труднодостъпни места.

„Мократа прах не лети“
Способността на почистващата система да елиминира прахта от въздуха в дома, прави живота на страдащите от алергии и сенна хрема по-лесен, а вече и медицинските специалисти препоръчват периодичното тупане и пране на мебелите във вашия дом или автомобил с революционната система .Защо е важно да почистим дома с този метод?

Има много подобни модели вече на пазара, но единствено тя притежава сепаратор, който е изобретен още през 1920г. От Джон Нюкомб. Така той улавя всички отделящи се прашинки, които се лепят по мебелите и най вече дишаме ние, защото обикновените прахосмукачки разпръскват прахта във въздуха и след известно време той се връща обратно ... и ефектът от чистенето на което сме отделили от скъпоценното си време често е нулев. Системата Rainbow използва най-мощния елемент на майката природа за да хване в капан мръсотията и миризмите, връщайки само филтриран естествено чист „изпран“ през вода въздух във вашия дом. Четките са от естествен косъм, който естествено полира дървените и ламинирани повърхности.
Дълбоко вкоренената с месеци и години мръсотия може да намали живота и жизнеността на тъканта на вашето обзавеждане.


Започнете да живеете в по-чист и по-здравословен дом сега! Свържете се с нас и заявете почистване